φριτέζα αέρα®

"Φριτέζα αέρα πολλαπλών λειτουργιών με ψηφιακή οθόνη + προσαρμοσμένα προγράμματα μαγειρέματος και αξεσουάρ που περιλαμβάνονται"

Σας επιτρέπει να προετοιμάσετε ελαφρύτερα και πιο υγιεινά πιάτα, εκτός από το τηγάνισμα, η φριτέζα αέρα μπορεί επίσης να ψήσει, να ψήσει ακόμη και να αφυδατωθεί.

Προσφορά -50% Ισχύει ΣΗΜΕΡΑ : 1 φριτέζα αέρα + αξεσουάρ ΔΩΡΕΑΝ:

Αντί για 159€

79€

💵Αντικαταβολή

🛻Γρήγορη αποστολή σε 24 ώρες

Τελευταία 4 διαθέσιμα κομμάτια

⬇️Εισάγετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να σας καλέσουν πίσω⬇️  Κάντε την κουζίνα σας πιο υγιεινή και πιο μοντέρνα με την ψηφιακή φριτέζα αέρα. Φτιάξτε νόστιμα, τραγανά γεύματα με λιγότερα λιπαρά και περισσότερη γεύση!

  ΣΎΣΤΗΜΑ ΖΕΣΤΟΎ ΑΈΡΑ 360°

  που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, μαγειρεύοντας τα τρόφιμα γρήγορα και ομοιόμορφα. Ο συμπαγής και μοντέρνος σχεδιασμός ταιριάζει απόλυτα σε κάθε κουζίνα, καθιστώντας την προετοιμασία γευμάτων γρήγορη και εύκολη. 

  Ιδανικό για τσιπς, κρέας, ψάρι, λαχανικά και επιδόρπια, εξασφαλίζει ομοιόμορφο και τραγανό μαγείρεμα χάρη στην προηγμένη τεχνολογία κυκλοφορίας ζεστού αέρα. 

   Συνδυάζει αποτελεσματικότητα και ευκολία χρήσης με 12 προκαθορισμένα προγράμματα μαγειρέματος. Ιδανικό για τηγάνισμα, ψήσιμο, ψήσιμο στη σχάρα και ψήσιμο, σας επιτρέπει να προετοιμάσετε τραγανό και νόστιμο φαγητό με πολύ λίγο λάδι.

  ΥΓΙΕΙΝΌ ΚΑΙ ΕΥΈΛΙΚΤΟ ΜΑΓΕΊΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΦΡΙΤΈΖΑ ΑΈΡΑ ΔΙΠΛΟΎ ΚΑΛΑΘΙΟΎ

  Η τεχνολογία κυκλοφορίας ζεστού αέρα εξασφαλίζει ομοιόμορφο και τραγανό μαγείρεμα, διατηρώντας παράλληλα τη γεύση και την υφή των τροφίμων. Κάθε καλάθι έχει χωρητικότητα 4 λίτρων

   επιτρέποντάς σας να ετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού ταυτόχρονα. Τα 10 προκαθορισμένα προγράμματα μαγειρέματος κάνουν τη λειτουργία απλή και διαισθητική, ενώ η ψηφιακή οθόνη 

   αφής σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια την ώρα και τη θερμοκρασία.Τα καλάθια καθαρίζονται εύκολα, επικαλύπτονται αντικολλητικά και πλένονται

  ΨΉΝΟΥΜΕ, ΤΗΓΑΝΊΖΟΥΜΕ, ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΧΆΡΑ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΡΊΒΕΙΑ

   

  Η ψηφιακή φριτέζα αέρα με οθόνη αφής προσφέρει 10 διαφορετικά προκαθορισμένα προγράμματα μαγειρέματος, ακριβή ρύθμιση θερμοκρασίας και χρόνου και λειτουργίες τηγανίσματος, ψησίματος, ψησίματος και ψησίματος.

  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μαγειρέψετε τσιπς, κρέας, ψάρι, λαχανικά, επιδόρπια και πολλά άλλα, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο και τραγανό μαγείρεμα με λιγότερο λάδι.

  ΧΆΡΗ ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ AIRFLOW 2.0, ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΘΈΣΗ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΎΕΙ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΌΜΟΡΦΑ, ΔΙΑΤΗΡΏΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΤΡΑΓΑΝΆ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΆ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ,

  Προσφορά -50% Ισχύει ΣΗΜΕΡΑ :1 φριτέζα αέρα + αξεσουάρ ΔΩΡΕΑΝ:

  Αντί για 159€

  79€

  💵Αντικαταβολή

  🛻Γρήγορη αποστολή σε 24 ώρες

  Τελευταία 4 διαθέσιμα κομμάτια

  ⬇️Εισάγετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να σας καλέσουν πίσω⬇️   ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ

   Συμπληρώστε τη φόρμα

   Ο χειριστής θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σας.

   Στέλνουμε την παραγγελία σας σε 24 ώρες

   Θα πληρώσετε μόνο όταν λάβετε την παραγγελία σας.

   ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΠΤΩΣΗ -50%

   Αντί για 159€

   79€

    Παραγγείλετε σήμερα και θα πληροίτε τις προϋποθέσεις!

   Μόνο ΣΗΜΕΡΑ πάρτε ΔΩΡΕΑΝ

   1 εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών

   2 χρόνια εγγύηση

   ⬇️Εισάγετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να σας καλέσουν πίσω ⬇️

   Τελευταία 4 διαθέσιμα κομμάτια    ⚠️Η συμπλήρωση της φόρμας δεν σας υποχρεώνει να αγοράσετε. ⚠️

    Η προσφορά κάτω από το κόστος περιλαμβάνει 1 φριτέζα αέρα + αξεσουάρ 

    Κανονικά ο ταχυμεταφορέας παραδίδει μέσα σε 2-3 ημέρες το πολύ.

    Ναι, για να σας προσφέρουμε μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια σας προσφέρουμε αντικαταβολή, μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στον ταχυμεταφορέα όταν φτάσει στο σπίτι σας.

    Φυσικά, εντός 30 εργάσιμων ημερών μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντελώς δωρεάν